Update coronavirus (Covid-19)

Het kabinet heeft op donderdag 12 maart extra maatregelen bekend gemaakt om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Dit heeft grote consequenties voor iedereen, maar ze zijn noodzakelijk.

De landelijke maatregelen tegen verspreiding van het nieuwe coronavirus hebben ook effect op Servicepunt71. Vooralsnog gaat de dienstverlening van Servicepunt71 gewoon door. Houd u er wel rekening mee dat het langer kan duren.

Heeft u een afspraak bij Servicepunt71?

De maatregelen van de regering betekenen dat wij vanaf vrijdag 13 maart zoveel mogelijk thuiswerken. Afspraken gaan zoveel mogelijk gewoon door, maar wij zullen naar alternatieve vormen zoeken, zoals via audio visuele middelen. In principe wordt u door ons benaderd over het al dan niet doorgaan en/of de vorm van deze afspraak.

Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? En heeft u een afspraak bij Servicepunt71, dan verzoeken wij u vriendelijk om later een nieuwe afspraak te maken.

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons bellen of mailen via 071-5167071 of info@servicepunt71.nl. Voor specifieke vakinhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met de betreffende servicedesk (te vinden onder CONTACT) of uw bekende contactpersoon. Houd u er rekening mee dat u mogelijk langer dan gebruikelijk in de wacht staat.

Als er veranderingen optreden, dan laten we dat hier op de website weten.

We hopen op uw begrip.

___________________________________________

Heeft u vragen over het coronavirus en bent u op zoek naar informatie?
Op de website van De Rijksoverheid staat de laatst bekende informatie over het virus.
Ook leest u daar wat de klachten zijn bij een besmetting en wat u moet doen als u denkt dat u besmet bent of dat iemand in uw omgeving besmet is.

Wilt u liever iemand telefonisch spreken?
Het RIVM heeft een speciaal nummer geopend waar u vragen kunt stellen over het coronavirus: 0800-1351.

Voor alle updates over besmettingen in de regio: volg de berichtgeving van de GGD Hollands Midden via hun pagina voor de regio Hollands Midden. De gemeente heeft contact met de GGD Hollands Midden en de Veiligheidsregio Hollands Midden en als daar aanleiding toe is, plaatsen we aanvullende informatie op deze website.