Bereikbaarheid Servicepunt71

Door de coronamaatregelen van het kabinet, werken de medewerkers van Servicepunt71 zoveel mogelijk thuis. Afspraken vinden alleen plaats per telefoon of op afspraak. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, dan kun je ons bellen via 071-5167071 of mailen via info@servicepunt71.nl.

Voor specifieke vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de betreffende servicedesk op onze contactpagina (link). Mogelijk kunnen we je niet zo snel helpen als je van ons gewend bent.

Heb je last van een verkoudheid, hoesten of koorts? En heb je een afspraak bij Servicepunt71, dan verzoeken wij je vriendelijk om later een nieuwe afspraak te maken.

Heb je vragen over het coronavirus en ben je op zoek naar informatie?

Op de website van De Rijksoverheid staat de laatst bekende informatie over het virus.
Ook lees je daar wat de klachten zijn bij een besmetting en wat je moet doen als je denkt dat je besmet bent of dat iemand in je omgeving besmet is.

Speciaal nummer RIVM

Het RIVM heeft een speciaal nummer geopend waar je vragen kunt stellen over het coronavirus: 0800-1351. 

Voor alle updates over besmettingen in de regio: volg de berichtgeving van de GGD Hollands Midden via hun pagina voor de regio Hollands Midden. Servicepunt71 heeft contact met de GGD Hollands Midden en de Veiligheidsregio Hollands Midden.