Werkplekondersteuning

Flexibel werken, digitaal werken, een bureau, een stoel en een computer, met de applicaties die jij nodig hebt, in een aangename werkomgeving. Wij zorgen voor de basisvoorwaarden om je werk goed te kunnen doen. Naast alle werkplekken beheren wij 79 vergaderkamers op 7 verschillende locaties. Alleen al voor de gemeenteraden, raadscommissies en bewonersavonden faciliteren wij jaarlijks ruim 425 bijeenkomsten.

Werkplek71

Medewerkers van de gemeente Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude, Holland Rijnland en Servicepunt71 beschikken allemaal over dezelfde basisapplicaties. Dat is Werkplek71. En daarmee kunnen ze overal aan de slag. Op de eigen locatie, bij een van de partners én thuis. Afhankelijk van zijn functie krijgt een medewerker er applicaties bij.

(Informatie)beveiliging

Een veilige werkomgeving is een vereiste. Fysiek en digitaal. Wij regelen niet alleen de beveiliging op locatie, maar ook de cybersecurity. Samen met de partners zorgt onze coördinator informatiebeveiliging dat we aan de – steeds strengere – richtlijnen voldoen.

Locatiemedewerkers

Op alle locaties van de gemeenten Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest en Servicepunt71 zorgen onze locatiemedewerkers voor goede voorzieningen op en rond de werkplekken en vergaderruimtes. En is er iets niet in orde? Dan lossen zij het probleem snel en zorgvuldig op.