Werving en opleiding

Bij ons en onze partners gaan regelmatig nieuwe medewerkers van start, doen stagiairs kennis en ervaring op en ontwikkelen medewerkers hun vaardigheden met opleidingen en trainingen. Vacatures, stages en opleidingen bieden wij centraal aan voor alle aangesloten organisaties.  

Werving

Elke organisatie is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Dat kan zijn voor een vacature, een tijdelijk project of de mogelijkheid bieden ervaring op te doen in een overheidsorganisatie. Samen met de manager bepalen onze adviseurs ontwikkeling & mobiliteit de invulling van de vraag. Is het een vacature of een stage? Is de klus geschikt als werkervaringsplek of kan het uitzendbureau uitkomst bieden? Onze adviseur houdt van begin tot eind de regie. Benieuwd naar onze actuele vacatures en die van onze partners? Bekijk ons vacatureoverzicht

Automatisch op de hoogte?

Open sollicitaties behoren tot het verleden. Wil je weten of wij een passende functie of stage voor jou hebben? Maak een profiel aan en activeer job agent. Dan houden wij je automatisch op de hoogte.

Opleiding

Onze Academie71 organiseert alle gezamenlijke opleidingen en trainingen in de Leidse regio. Het aanbod is altijd up-to-date, wij nemen nieuwe ontwikkelingen mee en vernieuwen het aanbod elk halfjaar. Dat gebeurt natuurlijk altijd in overleg met onze partners. De trainingen variëren van een cursus mindmappen van collega’s voor collega’s tot intensieve trainingsprogramma’s.