Goed werkgever

Wij investeren in de sfeer in onze organisatie. Als iets goed gaat, zeggen we dat tegen elkaar. Grote én kleine successen zijn een complimentje waard. Dat vinden wij belangrijk. Want wij willen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. En zich hier thuis voelt.

Dynamisch

Behalve een goede sfeer bieden wij een dynamische werkomgeving. Bij ons kun je heel specialistisch werk doen op een bepaald vakgebied of juist breed inzetbaar zijn. We zijn betrokken bij grote projecten voor vijf organisaties of werken aan kleinere vraagstukken binnen één organisatie. Iedereen krijgt kansen om talenten te ontwikkelen en ambities te verwezenlijken. Wij werken flexibel. Werkplekken zijn er bij ons, bij een van onze partners, of thuis. We vallen onder de gemeentelijke cao, onze arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Elke dag een verrassing

Die dynamiek heeft soms ook een keerzijde. Werken voor vier verschillende gemeenten betekent dat plannen soms net even anders lopen dan we hadden gedacht. Daarom zijn wij creatief en flexibel en weten we steeds weer een oplossing te bedenken. Wij staan nooit stil, maar zijn altijd in beweging.